http://tinkinedobroty.blogspot.sk/2012/06/mandarinkove-kosicky.html

pondelok 25. júna 2012

Mrazený tvarohový krém

Potrebujeme :

 250 g tvaroh jemný
 150 ml smotana kyslá
 3 PL cukor práškový
 1 čajová lyžička kakaový prášok
 1 ks ľadové gaštany
 1 PL CERA - stužený tuk
  na ozdobu lentilky


15 minút príprava








Postup :
Z kyslej smotany , tvarohu a cukru si vyšľaháme hladkú bielu masu.
Čokoládu ľadové gaštany, Ceru ( alebo maslo) a kakao si rozpustíme vo vodnom kúpeli a vymiešame dohladka. 
Plníme do plastových nádob od vajíčok. Na spodok môžeme, ale nemusíme vložiť po jednej lentilke. Vždy jednu lyžicu čokolády a


jednu lyžicu bielej smotanovo-tvarohovej masy. Dáme zmraziť.


Dobrú chuť :-)))



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára